Размовы з удзельнікам:Biletsky Volodymyr

Змест старонкі недаступны на іншых мовах.
З Вікіпедыі, свабоднай энцыклапедыі
Памер старонкі: 13 139

Вітаем

Вітаем у Вікіпедыі!
Рады бачыць вас у беларускамоўнай суполцы Вікіпедыі. Даведацца, што робіцца ў беларускай энцыклапедыі, можна на старонцы Апошніх змен.
Што зрабіць?
Як атрымаць дапамогу?
Звярніцеся на форум Вікіпедыі або ў суполку Фэйсбука ці LJ, праз Discord, Telegram, IRC #wiki або ў «Размовы» да іншых удзельнікаў і адміністратараў.
Карысныя парады
Зрабілі памылку?

--Максім Л. (размовы) 18:32, 29 жніўня 2012 (UTC)

Вітаю! Є кілька фактів про Клевань часів Визвольних змагань 1917-1921. Михайло Ковальчук. Російсько-тульський загін Армії УНР: формування та бойовий шлях (квітень–травень 1919 р.) // Український історичний журнал. Ч. 4 (541), липень-серпень 2018. ))) --Бучач-Львів (размовы) 12:43, 14 снежня 2018 (MSK)[адказаць]

@Бучач-Львів: Вітаю і дзякую. Калі ў Вас ёсць магчымасць рэдагаваць асноўнае прастору УкрВики - то буду рады, калі дапаможаце ўзбагаціць артыкул Клевань і Клэвань. --Biletsky Volodymyr (размовы) 20:17, 14 снежня 2018 (MSK)[адказаць]

Щодо нового правопису[правіць зыходнік]

Вітаю! Дякую за відповідь на іншій сторінці. Мені, як представнику ворожої країни, і хоча ідеологічно близькому, але зіпсованому неєвропейским і недемократичним оточенням, Ви не дуже ймете віри, тому пропоную думку авторитетного філолога, уболівальника за словом maksymus На роковини правопису. Він повністю солідарний зі мною в оцінці прихильників нового правопису. Щодо Вашого небажання наводити українські вислови замість російських, розповім про один випадок. Точну Інтернет-адресу, на жаль, не пригадаю, але можна пошукати серед відомих українських авторів Живого Журналу (Олег Леусенко, Gorky Look або когось на цей кшталт). Один проросійський інтернет-бойовик із Західної України (на зразок проросійської шпигунки Соломії Галицької) спілкувався з українським патріотом з Києва. Розмова вийшла прецікава: перший писав українською і під'юджував патріота-киянина теж писати українською, а не мовою окупанта. Проукраїнський киянин казав, що пише російською з таких причин: 1) він хоче бути зрозумілим тюрксько-монгольським носіям фіно-угорських діалектів (до яких він відносив 90 % населення Росії, зокрема Москви); 2) українська мова була заборонена в СРСР, тому він тоді не міг її вивчити, а зараз пізно, та і Янукович не давав; 3) він вважає нижче своєї гідності спілкуватися солов'їною мовою з проплаченим кремлеботом (навіть із Західної України). Щоб Ви не подумали недоброго, спішу Вас заспокоїти: на Вас я не натякаю, засвідчую до Вас мою пошану, і радий Вас бачити в Москві (до України приїхати не можу, бо чоловіків, здається, не пускають). Пам'ятаю, я запрошував Миколу Сварника до Москви, зокрема, щоб взяти участь в експедиції з вивчення справжнього, одвічного кордону між Україною та Росією, а він ніби був не проти, але згоди не підтвердив. Я був вже розмріявся: будемо ми з колегою-вікіпедистом пити поруч Кремля, під грізними мурами страшного Червоного Замка. Відео із записом нашого бенкету, де «вороги Росії» розгулюють під вікнами Путіна, підірве Інтернет, з Кремля обсиплеться вся штукатурка, всі начальники державної безпеки будуть зняті з постів. Уявіть передовиці газет і Інтернет-видань: «Українські вікіпедисти втерли носа службі безпеки Путіна», «Українські патріоти бенкетують на Красній площі», «Двоє безстрашних українських гобітів проникли в серце Мордору». Щодо моєї позиції стосовно нового правопису: моє ставлення залишається незмінним, разом з нашими вікіпедистами-філологами я виступаю проти аргументів не цілком україномовних і феміністок, з яких переважно складається контингент прихильників НП. Людям спочатку б української мови навчитися, а потім її реформувати. --В.Галушко (обговорення) 17:26, 8 липня 2020 (UTC)?:

@В.Галушко: Вітаю. Дякую, що відгукнулися. Дякую і за компліменти. Не зрозумів друге речення, але не переймайтеся. Не погоджуюся із оцінкою «ворожої країни». Не країна ворожа, а самі знаєте хто. Навіть і заскобєєний і закисельований народ не ворожий – він лише вороже налаштований. З оцінкою вашого авторитета не погоджуюся. По-перше, особисто я з цієї оцінки випадаю, а по-друге, це логічна хиба, яку намагаються видати за АД. Не зрозумів і ваш натяк. Можете запитати прямо, якщо маєте якісь сумніви і, коли сформулюєте запитання – самі й дасте на нього відповідь. Тепер дякую за запрошення, однак, це нереально. По-перше, мене і калачем туди не заманите – я мав необережність потрапити в Москву 2000-их. Є такий фільм, у якому герой прокинувася не у сучасній Росії, а в Радянському Союзі. Не фільм-кошмар. Не хочу пережити його зе раз. Коли приземлилися в Києві – перше враження, що потрапив до Раю. Бачив аналогічну реакцію поляка, який повернувся з України до Польщі. По-друге, читаючи ваші фантазії, згадав інтернаціональну приказку. Уявляю, як – основним фігурантам ваших фантазій на нас з вами наплювати. По-третє, (можете образитися) – чого б це я їхав у Білокам’яну, задля бенкетування із паном Веніаміном під стінами караїмської синагоги? Я вже вдосталь набенкетувався і всередині її і за її стінами. І в банкетному залі Кремлівського палацу з’їздів, і в шашличній Валдай на Калінінському, та так, що о 24 годині міряв дуже нетверезою ходою Червону площу, плетучи мимо готелю Росія до станції метро, щоб добряче провітритися і їхати на Печатники, і у ресторані Західний того ж готелю Росія, і в номері цього готелю, з якого вікно виходить на площу, … А з феміністками і феміністко-фобами пртібно вчинити по-французьки: «ле мотоцикл» і «ля мотоциклетка». --Biletsky Volodymyr (обговорення) 13:38, 10 липня 2020 (UTC)
<<<караїмської синагоги>>> В Караимів -- "кенасси".195.114.146.248 12:09, 26 липня 2020 (UTC)
А чи не казав проплачений кремлебот із Західної Вкраини конкретно "Ужиток мови іноземних загарбників - ознака зради"?195.114.146.248 12:09, 26 липня 2020 (UTC)
<<< 1) він хоче бути зрозумілим тюрксько-монгольським носіям фіно-угорських діалектів (до яких він відносив 90 % населення Росії, зокрема Москви); 2) українська мова була заборонена в СРСР, тому він тоді не міг її вивчити, а зараз пізно, та і Янукович не давав; 3) він вважає нижче своєї гідності спілкуватися солов'їною мовою з проплаченим кремлеботом (навіть із Західної України).>>>1) ...А головні вороги Вкраини та Вкраинської мови -- Мокша та Ерзя, себто поневолені ро**янами народи(ще Кримські Татари мабуть...): не переплутайте будь-ласка!. бути зрозумілим -- ну так це основоположна р****ська фішка: Абсолютна Мета Людства -- це є мовляв ро**янам щось довести, а для цього спотворювати мову і т.п.... 2) Когось це мені ДУЖЕ сильно нагадує: певний прошарок що за 30(ТРИДЦЯТЬ) років Украинську ви'учити так й не спромігся (а Вкраиномовний простір -- це є фактор безпеки, так, між іншим: от Естонці напр. нічого не намагаються довести ро**янам...). А гасло в того патриота часом не "Армія. Мова. Віра."? 3) він вважає нижче своєї гідності спілкуватися солов'їною мовою з проплаченим кремлеботом (навіть із Західної України) Або навпаки: оскільки сам viн Украинською не спілкується то всі хто нею спілкуються -- "проплачені кремлеботи [з Західної Украини -- звідки ж ще...]". Ро**яни самої Вкраинської мови не переносять: той "патриот" розмовляти Вкраинської елементарно Σέτϊσια, або сам -- ро**янин.



Ось тут https://colonelcassad.livejournal.com/5032601.html ви знаідете своих однодумців щодо нового правопису 195.114.146.9 09:13, 27 ліпеня 2020 (+03)[адказаць]