Файл:На Чернігівщині завершилися навчальні збори резервістів (29786054785).jpg

Змест старонкі недаступны на іншых мовах.
З Вікіпедыі, свабоднай энцыклапедыі

Арыгінальны файл(1 024 × 683 кропак, аб’ём файла: 387 KB, тып MIME: image/jpeg)

Гэты файл з на Вікісховішчы і можа выкарыстоўвацца іншымі праектамі. Апісанне на яго старонцы ў Wikimedia Commons прыведзена ніжэй.

Тлумачэнне

Апісанне

На Гончарівському загальновійськовому полігоні завершилися навчальні збори з особовим складом оперативного резерву, який було залучено до проведення тактичних навчань однієї з механізованих бригад. 620 резервістів відпрацювати дії бригади у обороні та наступі із бойовою стрільбою та залученням авіації. Два тижні військовослужбовці вдосконалювали свої навички та набували нового досвіду, або опановували нові військові спеціальності та новітні зразки озброєнні і військової техніки. Варто зазначити, що резервісти не тільки поповнювали свій багаж знань та вмінь, а й ділилися власним досвідом, адже переважна більшість резервістів має унікальний бойовий досвід, набутий у зоні проведення антитерористичної операції. Із завершенням зборів резервістів привітав начальник штабу – заступник командувача військ оперативного командування «Схід» генерал-майор Олександр Красноок, який здійснював загальне керівництво бригадними тактичними навчаннями. Він подякував резервістам за проведену роботу у складі механізованої бригади та вручив особовому складу бригади відзнаки, цінні подарунки та подяки начальника Генерального штабу, командування Сухопутних військ та оперативного командування «Схід». Всі 620 резервістів вже сьогодні відправляться додому.

Фото Євген Романов
Дата
Крыніца На Чернігівщині завершилися навчальні збори резервістів
Аўтар Ministry of Defense of Ukraine
Іншыя версіі

Ліцэнзіяванне

w:en:Creative Commons
атрыбуцыя распаўсюджванне на тых жа ўмовах
Вы можаце свабодна:
  • дзяліцца творам – капіраваць, распаўсюджваць і перадаваць гэты твор.
  • ствараць вытворныя творы – адаптаваць гэты твор
Пры выкананні наступных умоў:
  • атрыбуцыя – вы павінны пазначыць аўтарства гэтага твора, даць спасылку на ліцэнзію і пазначыць ці рабіў аўтар якія-небудзь змены. Гэта можна рабіць кожным зразумелым чынам, але не так, каб наводзіць па думку, што ліцэнзіят падтрымлівае вас або выкарыстанне вамі гэтага твора.
  • распаўсюджванне на тых жа ўмовах – Калі вы змяняеце, адаптуеце ці ствараеце вытворны твор на аснове гэтага, то павінны распаўсюджваць атрыманы ў выніку твор на ўмовах такой самай ці сумяшчальнай ліцэнзіі, што і арыгінал.
This image was originally posted to Flickr by Ministry of Defense of Ukraine at https://flickr.com/photos/140624011@N02/29786054785. It was reviewed on 22 лістапада 2016 by FlickreviewR and was confirmed to be licensed under the terms of the cc-by-sa-2.0.

22 лістапада 2016

Назвы

Апішыце ў адным радку, што ўяўляе сабой гэты файл

Элементы, адлюстраваныя на гэтым файле

адлюстроўвае

Нейкае значэнне без элементу ў Вікіданых

Flickr user ID англійская: 140624011@N02
кароткае імя аўтара: Ministry of Defense of Ukraine

Canon EOS 1200D англійская

Гісторыя файла

Націснуць на даце з часам, каб паказаць файл, якім ён тады быў.

Дата і часДрабніцаПамерыУдзельнікТлумачэнне
актуальн.00:28, 23 лістапада 2016Драбніца версіі з 00:28, 23 лістапада 20161 024 × 683 (387 KB)NickTransferred from Flickr via Flickr2Commons

Наступная 1 старонка выкарыстоўвае гэты файл:

Метаданыя